خانه » آشپزی » طرز تهیه و آماده سازی رب انار به همراه تصویر

طرز تهیه و آماده سازی رب انار به همراه تصویر

طرز تهیه و آماده سازی رب انار به همراه تصویر

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

آشپزی:انار جز میوه هایی می باشد که دارای خواصی می باشد و از این میوه در تهیه ی برخی غذاها استفاده می شود.از انار رب انار نیز تهیه می شود که دارای خواصی می باشد و برای تهیه برخی غذاها مانند فسنجان از آن استفاده می کنند

طرز تهیه و آماده سازی رب انار به همراه تصویر

طرز تهیه

برای تهیه رب انار,به یک دیگ یا قابلمه ای نیازمند هستیم.به اندازه ی نیازمان انارها را می شوییم مثلا۱۰ کیلو و داخل سبدی قرار می دهیم
انارها را داخل ظرف تمیزی دون(دانه دانه)می کنیم مقداری از آب آن را میگیریم بعد مابقی دانه های انار را داخل ظرفمان می ریزیم و بعد روی شعله گاز با آتش قرار می دهیم تا به چوش بیاید و باید در حین پختن رب انارمان آن را هم بزنیم تا ته نگیرد بعد از پخته شدن دانه ها, سبدی را درب قابلمه مناسب قرار می دهیم و دانه های انار چوشیده شده را داخل آن سبد می ریزیم و آنها را با وسیله مناسبی مانند گوش کوب که دستمان نسوزد آنها را له کرده تا تمامی گوشت دانه ها گرفته شود و فقط تفاله های آن باقی بماند و آب انار گرفته شده را روی آنها می ریزیم تا مابقی گوشت دانه وارد ظرف زیر سبد شوند ,بعد قابلمه زیر سبد که حاوی گوشت و آب انار است را روی حرارت قرار می دهیم تا چوشیده شود و سفت شود و رب انار شما آماده می شود

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

تذکر:گوشت و آب انار را هم بزنبد تا رب ته نگیرد چرا که باعث تلخ شدن رب می شود
در صورت داشتن سوال و یا مشکلی و یا نظر لطفا از طریق بخش نظرات سایت با ما در میان بگذارید.

منبع :مادربزرگ مدیر سایت میهن گرام

طرز تهیه و آماده سازی رب انار

loading...

9 دیدگاه

  1. اگر رب انار را حدود يكسال و يا دوسال فريزي كرده باشيم آيا خراب است يا نه

  2. رب انار تلخ شده به علت وجود پرها سفید مابین انار که توش ریختم حالا چکار کنم تلخی بره

  3. آیا میتوانیم با دستگاه blender مخلوط کن دانه های انار را نیز له کنیم و سپس رب درست کنیم؟

  4. وبسایت بسیار خوب با موضوع مفیدی دارید…درصورتی که مایلید با من تبادل لینک کنید از قسمت نظرات در سایتم بهم اطلاع بدید با افتخار میپذیرم

  5. سلام خسته نباشید
    ما رب انار پختیم ولی رنگش تیره نشد و به رنگ قرمز هستش .
    چیکار کنیم ک تقریبا سیاه بشه

    • سلام
      زمانی که رب در حال سفت شدن می باشد شعله زیر آن را بسیار کم کنید احتمالا با این روش رب به رنگ سیاه در بیاد

      ولی من شنیدم رب خوب رنگش قرمزه

    • اره رب انار اصل قرمز و قهوه ایه رب سیاه مشکوکه به کارخانه ای بودن و مخلوط داشتن
      درکل اگر اب انار نسوخته باشه سیاه نمیشه و کیفیتش از بین نمیره
      البته یک بنده خدایی میگفت رب انار ما چون از انار دون سیاه تهیه میشه سیاهه

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*