خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه لوبیا پلو

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو

آشپزی:در حال حاضر افراد زیادی وجود دارند که به آشپزی علاقمند هسـتند و حتی برخی آشپزی را به شکل کاملا حرفه ای دنبال می کنند و برخی از غذاها برای صرف شـدن نیازی به خورش ندارند و لوبیاپلو را نیز می توان جز اینگونه غذاها قرار داد.

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده           دو فنجان
لوبیا خردشده               چهار فنجان
رب گوجه‌فرنگی            دو قاشق غذاخوری
برنج                             دو فنجان
روغن                           یک فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم
پیاز                              یک عدد
زعفران                        به مقدار لازم
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس متوسط از «لوبیاپلو» خواهیم داشت.

مواد لازم برای تهیه‌ی لوبیاپلو

دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل ۸۰ گرم. دو فنجان گوشت چرخ‌کرده، معادل ۲۴۰ گرم
چهار فنجان لوبیا درشت خردکرده، معادل ۳۰۰ گرم. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یک فنجان روغن، معادل صد گرم. یک عدد پیاز متوسط، معادل ۱۰۰ گرم.
یک چهارم قاشق چای‌خوری زعفران. دو فنجان برنج، معادل ۲۶۰ گرم
طرز تهیه لوبیاپلو
چهار فنجان لوبیا درشت خرد کرده را با کمی نمک و آب حدود نیم ساعت می‌پزیم تا لوبیا پخته شود و آب آن تبخیر شود.
یک عدد پیاز را در یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم. سپس زردچوبه، کمی نمک،  فلفل، رب گوجه و دو فنجان گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می‌کنیم.
لوبیا پخته شده را به آن اضافه می‌کنیم تا مایه لوبیاپلو آماده شود.
برنج را به صورت آبکش می‌پزیم و آن را با مایه لوبیا پلو (لابه لا) در قابلمه می‌کشیم. در آخر کمی زعفران آب کرده به آن اضافه می‌کنیم.
قابلمه را روی شعله گذاشته تا برنج دم بکشد. بعد از حدود نیم الی یک ساعت لوبیا پلو آماده می‌باشد. آن را در ظرف می‌کشیم.
غذا آماده است

منبع: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان

آموزش طرز تهیه لوبیا پلو

loading...

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*